Wat staat er op de kaart?

Een gaaf nieuw concept neerzetten of een nieuwe inrichting voor uw cafe, restaurant, bar, hotel of horecagelegenheid? Advies op het gebied van horeca interieur?  De bar of het terras een nieuwe look & feel geven, waarbij gedacht wordt aan routing en efficiëntie? Of een totale restyling? 

Bij Horeca Sfeermakers kan het allemaal. Wij werken met een eenvoudige en heldere menukaart waarbij u de keuze heeft. Onderstaande gerechten offreren wij altijd apart. U bent dus nooit verplicht alle gerechten bij ons af te nemen.

Tijdens het gehele traject zullen wij rekening houden met uw budget en wensen. Staat de door u gewenste restyling  niet op de kaart? Neem dan alsnog gerust contact met ons op. Buiten de ontwikkeling van nieuwe concepten en restylingen van bestaande concepten pakken wij ook maatwerk of adviesvraagstukken op!

voorgerecht

 

Het concept 

Wij denken samen met u in enkele brainstormsessies een totaal nieuw concept uit. Vervolgens vertalen wij dit concept naar een gaaf interieur door middel van moodboards, sfeerbeelden, een impressie van de huisstijl en een plattegrond

waarop de routing en concept efficiënt zijn uitgedacht.  

 conceptbeschrijving - moodboards - sfeerbeelden - impressie van de huisstijl - routing en plattegrond 

 

 hoofdgerecht 

 

Het ontwerp

Het concept vertalen wij vervolgens naar een ontwerp, dit doen wij door middel van 3D impressies.  Hierdoor kunnen wij samen met u het ontwerptraject doorlopen en door onze brainstorm- en evaluatiesessies blijft u nauw betrokken bij het ontwerp. Ook brengen wij eventueel samen met u een bezoek aan een meubelleverancier naar keuze. Na afronding van de 3D impressies werken wij het gehele ontwerp uit in een gespecificeerd ontwerpboek, zodat u alle informatie die u nodig heeft op papier heeft staan. Onder het gehele ontwerp kunt u de afwerkingen van de vloer, wanden, plafond, de meubels  en de verlichting verstaan. Tijdens het gehele traject houden wij rekening met uw budget.

 

 3D impressies - bezoek meubelleverancier -  gespecificeerd ontwerpboek 

bijgerechten

 

Extra’s 

Bij het hoofdgerecht kan het altijd zijn dat u nog iets mist of iets extra’s wilt. Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan het uitwerken van de complete huisstijl (menukaart, visitekaartje, personeelskleding en logo), het uitzoeken van glaswerk/servies/tafellinnen/verpakkingsmateriaal of de barindeling. Niets is te gek! Wij denken graag met u mee. 

huisstijl - glaswerk - barindeling - verpakkingsmateriaal - uw eigen invulling

nagerecht

 

De realisatie  

Dit is de laatste stap om het totaalconcept te realiseren. Wij gaan aan de slag met werktekeningen van het maatwerk (denk hierbij aan barren, workstations, kasten en een ontvangstbalie) en zullen tijdens de verbouwing  regelmatig op de locatie aanwezig zijn om hier een adviserende rol te vervullen en natuurlijk om te zorgen dat het tot een geweldig eindresultaat komt!

werktekeningen - projectbegeleiding - conceptbewaking

Horeca interieur, inrichting en ontwerp | Horeca Sfeermakers Rotterdam
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Google+ - Black Circle