Werkwijze

Wij werken met een menukaart. Lekker simpel en duidelijk. Geen zin in een voor- of nagerecht, of wilt u juist iets extra’s? Alles kan!

 
 

Voorgerecht

CONCEPT


Het voorgerecht vormt de basis van
het concept en dus ook voor het
interieur en de huisstijl.


  • Brainstormsessie op locatie

  • Inmeten pand naar DWG

  • Moodboards interieur & beleving

  • Plattegrond & routing

  • Impressie van de huisstijl

Hoofdgerecht

CREATIE


Vervolgens komt het leukste gedeelte van de kaart! Het vertalen van het concept naar een 3D ontwerp.


  • 3D schetsontwerp

  • Materialisatie

  • Bezoek meubelleverancier

  • Fotorealistische beelden

Nagerecht

REALISATIE


En het nagerecht zorgt ervoor dat het toffe plaatje ook echt gerealiseerd kan en gaat worden!


  • Ontwerpboek

  • Projectbegeleiding

  • Afstyling